Thank god, it's Friday!

Ååååååååh, slutar när som helst!!!!
Ska till stan och köpa godis och sen ska jag hem och rida och ikväll ska jag plugga sönder mig i bokföring och derivata som Matte C provet handlar om på tisdag! URK!!!

That's life, I guess!

Hörs senare!

kram

Onsdag

Gårdagen var hemsk! Fick världens depressionssammanbrott och mådde så jävla dåligt. Urk!
Idag är det bättre, eller jag känner mig normal faktiskt!
Orkar inte skriva så mkt idag. Ska ta och sova snart för jag är så fruktansvärt trött. Känns som om jag är på väg att bli sjuk igen, tyvärr :(

Hörs! :)


Jag och Ida <3

Ny dag, inte allt för många möjligheter

Har panik, läraren kan inte bokslut själv och hon gör instuderingsfrågor som hon inte gått igenom! HAHAHA, skrattretande!
Jag orkar inte, ber pappa om hjälp! Så mkt bättre!

LG bebis skrittade jag ut igår och underlaget var ganska bra att skritta på nu igen. Så skönt!
Sandzon åkte vi med till ridhuset och han var superduktig :)

Idag tänkte jag rida upp LG till ridhuset för att jogga honom lite. Imorgon ska han stå för vi ska till Annelie med lillegrisen för att löshoppa honom :)

Kram

Stor dag!

Igår fick jag en nyckel till Crippes lägenhet! Det kändes så sjukt bra att kunna gå dit när man vill, och kunna vara där älskling kommer hem från jobbet och allt!

Underbart! <3

Måndag v.4

Hej på er!
Dålig uppdatering i helgen beror på att jag har varit hos älskling och när jag inte varit där har jag bara varit hemma och ridit och sen åkt igen! :P

LG red jag i ridhuset i lördags och han gick jättebra! Igår var vi hos Annelie och hoppade och det gick jättebra! Han var riktigt fin och jag börjar äntligen få tillbaka känslan!
Fina bebis!

Hästfri dag

Tog en hästfri dag idag. Mamma är helledig så hon kunde ta dem och LG har inte stått sedan förra onsdagen. Så han får bara gå i hagen och slappa idag :)
Jag slutar vid 11.15, då åker jag till Crippe där jag ska vara till imorgon, MYS! :D Vill bara sluta nuuuuu!! :P
Tydligen har Crippe lyckats glömma en ostkaka i ugnen från halv två inatt till 8 imorse! Så jag vill knappt hem till honom, fatta vad äckligt det luktar! Jag hatar nämligen ostkaka xd

Nejni, nu ska jag försöka få tiden att gå lite snabbare!

Puss

2011-01-20

Hej på er!
Torsdag idag, och sista dagen i skolan imorgon för denhär veckan. Skönt! :D
Hoppade för Annelie igår och det gick helt okej! De var superkul iaf, men kände att jag hade tappat en hel del!
Vi ska dit på söndag igen och hoppa lite mer, se om jag kommit tillbaka mer då :P

Imorgon har vi religon på morgonen, den ända lektionen imon och det är superskönt. Kollade nyss i min kalender och såg att LG inte stått sedan förra onsdagen. Så tror att han ska stå imorgon, gå i ridhus på lördag och sedan hopptränas på söndag :)
Blir det så åker jag till Crippe direkt efter skolan. Vi ska antagligen mysa grymt mkt i hans lägenhet som tydligen blivit ännu finare än sist jag var där. Ska bli så himla kul att se! :D
Har även lovat honom att laga mat till han imon, hmmm vad ska jag hitta på?

Det löser sig tror jag :D
Seee yaaa !

Kram

Mkt åsikter

Det har blivit väldigt mycket åsiker känner jag så nu skriver jag bara att jag har ridit LG i ridhuset idag och han var SÅÅÅÅÅÅÅ FIIIIIN!!! :D
Ska åka och hoppa för Annelie imon, så himla roligt! Saknat det verkligen! :)

Men nu, ska jag till Linköping! Jag och Älskling ska sova i hans lägenhet inatt, för första gången :D

Kram

Idrottsgalan - vilka som skulle blivit nominerade

Årets prestation - Svenska hopplandslaget
Under Falsterbo skrev svenska laget historia. Under ett meeting är nationshoppningen det mest prestigefyllda att vinna, vilket Sverige gjorde! Detta var Sveriges första vinst i superligan, av 36 tidigare försök.

Ingick i laget gjorde: Rolf-Göran Bengtsson, Helena Lundbäck, Malin Bayard Johnsson och Peder Fredricsson.


Årets nykomling - Douglas Lindelöw
Han tog youngrider EM guld inviduellt, Youngrider laget som han red i tog EM-Silver och han även trots sina ynka 20år startat internationell Grand Prix med stoet Talina. Han tog även SM-silver utomhus för seniorer, trots att han är Youngrider!

Douglas Lindelöw med EM-medaljen runt halsen och pokalen i handen!

Young Rider laget som tog EM-silver. I laget red : Douglas Lindelöw, Caroline Kamensky, Stephanie Holmén och Malin Lindqvist.

Idrottsgalan

Blir väldigt besviken på idrottsgalan. Varför ingen ridsport? Roffe ligger 4 på världsrankingen bland den hårda konkurrens före honom ligger Kevin Staut, Eric Lamaze och Marcus Ehning.
Något sådant tar det inte upp!
Och att Sverige vann nationshoppningen i Falsterbo i somras? Bryr de sig överhuvudtaget! Med tanke på att ridsport är den 3e största sporten bland kvinnor 7-70 år förstår man hur stor den verkligen är!
Istället är det ishockey och fotboll som överväger den mesta delen av galan! Och all sport överhuvudtaget på tv i Sverige. Där ser man hur det manliga könet fått övertag och får bestämma! Det är ju inte direkt kvinnlig fotboll och ishockey man får se!

Och har ni tänkt på att Ridsporten är en jämlik sport där män och kvinnor tävlar mot varandra på samma villkor?! I alla andra sporter delas vi upp för att "tjejer inte har en lika hög kapacitet som män". Bullshit, titta bara på ridsporten! Meredith Michels Beerbaum är ett exempel! Hur duktig är inte hon och HON HAR VUNNIT VÄRLDSCUPEN ÖVER ALLA MÄN!!

FY SKÄMS PÅ ER SOM TYCKER ATT DET ÄR OKEJ ATT SVERIGES SPORT SER UT SÅHÄR!


Rolf-Göran Bengtsson och Ninja La Silla

Kameran vad med, men...

Mamma glömde filma! Hahaha, det var faktiskt 5 hästar till i ridhuset så Sandzon fick verkligen överkurs idag! Han tyckte att det var otäckt när han mötte en häst och han var närmast väggen blev han lite rädd för han blev lite intryckt tyckte han.
Men han var superfin i formen och framåt och så! Duktig ponny ! :)

Min plan för iår!

Årets planer med min lilla gris är att starta 120.

Han ska gå en 1m nu som "uppvärmning" på första tävlingen är tanken. Efter det ska han gå 110cm några tävlingar och efter det upp till 115 och sen upp på 120 till sommaren är min tanke.

Har även sagt att jag ska vara reserv i div 3 laget i hoppning, hoppas på att inte behöva rida för det går bara i 1m! Men man får väl ställa upp för klubben om de behöver mig!

Träna kommer jag fortsätta för Annelie Holgersson eftersom jag känner att det går framåt. Sen har jag tänkt att rida några gånger för Svante Johansson oxå, men han kommer ju inte så ofta, men han är så jävla bra! :)

Så dethär kommer bli bra!

Första tävlingen blir 5/3 i Jönköping. Där ska han gå 1m+110 eller 2x110. Beror på hur han känns på träningarna framöver.
Helgen efter är det i Linköping vet jag inte hur mkt jag ska rida än för det är 2st 110 varje dag. Får fundera på det helt enkelt :)


Älsklings häst! <3

ÄNTLIGEN!

NU har jag fått in bilderna i datorn på mina julklappar, bättre sent än aldrig vet ni ;)






Skön och lugn söndag!

Hej på er!
Idag har jag ridit både LG och Sandzon. LG hoppades och han var faktiskt inte "totally Crazy" som jag trodde att han skulle vara men han bockade och sprang lite men sån är han ju ;)
Hoppade lite hinder på 120-130 och han kändes rikigt fin och han tyckte att det var superkul! :)

Sen åkte vi upp men lilla gul till ridhuset vid lunch och vilken känsla! Har bara ridit honom i form nu 4 ggr och han var så stadig idag och han var iform när jag galopperade oxå! Duktig liten ponny!
Tyvärr glömde vi kameran som vanligt men nästa gång ska ni få se lilla gul!

Mamma börjar bli sugen på att sälja Blondie istället och behålla Sandzon, men vi får väl se :)

Just det, sen var jag ute och sprang oxå!! Hittade min brors gamla orienteringsskor med spikar under så jag halka inte överhuvudtaget! :D
Nu har jag precis ätit en sallad från pizzerian och myser nu runt i crippes alldeles förstora tröja, underbart <3

Kram :)


Blondie and mee <3

i-Landproblem

Kom nyss på att jag inlätt min 19 år i livet vilket innebär att jag helt har passerat ponnytiden. Det känns konstigt att inte få tävla ponny längre och att jag aldrig mer får det.
Jag är dock glad över att jag hade en ponny som Sonat. Han var alltid ärlig och trygg. Min ponnytid var underbar och jag är jätteglad över att jag red ända till jag var 17år.
Mitt starkaste minne är absolut Lag-SM! Vilken känsla jag hade i både ridningen och stämningen med tävling och kompisar.
Ett annat minne var när jag vann en klass på New Forest SM och fick en pokal! Just det, jag har ju även ett DM-silver i fälttävlan!!!
Andra roliga saker var ju självklart Östgöta Teamet med träningarna för Magnus Gällerdal, div 1 dressyren fast jag inte ens var klar för det och min första start i LA hoppning jag gjorde med ett pet fast jag redan då var för lång för honom.


Tack Sonat för att du gjorde det bästa av min ponnytid!

RIP Ponnytiden <3




Lag-SM

Lag-SM (Fina Ida och Geisha i bakrunden)

Fälttävlan i Valla
Gick ut som första startande och visade vart skåpet skulle stå. Jag ledde från dressyrmomentet tills jag hade gått i mål i terrängen! Det är så vi gör det <3


Dagens ridpass

LG gick i ridhuset idag och han var lite tråkig i början. Han blev väldigt hängande i handen och i avbrotten drar han mig ur sadeln och då blir jag sur! Så gjorde 700 miljoner galopp-skitt-galopp och sen blev han fin :D

Imon ska jag skutta lite med honom, han lär vara heltokig, stark och springig och bockig eftersom han knappt har hoppat på lovet! That's life ;)


Lag-SM -09 <3333

Ser fram emot sportlovet

Jag, älskling, min lillebror och han flickvän ska upp till vår stuga på sportlovet! Ska bli så himla roligt! Massa mys och skidåkning en hel vecka, wonderful! :D

Mamsen ska troligtvis vara hemma så då får hon rida min knäppis den veckan, blir hur bra som helst! :D


Underbar natt!

Sov hos Darling inatt. Så mysigt! Har inte träffat han sen i måndags morse eftersom han blivit workaholic nu när han har fått lägenheten!
Igår klarade han inte av att vara ifrån mig mer, höhööh, ( jag har gått och haft typ abstines eftersom vi nästan aldrig är ifrån varandra så länge!) :P

Tror att han lägenhet kommer bli hur fin som helst. Han målar klart den idag är hans tanke, imorgon läggs det nya golvet in och på måndag kaklas det om! Sen är det bara att flytta in kvar.

Jag ska försöka få in lite tjejstil oxå, höhöhö (A)

GODDAG!!

Allt bra en fredag som denna?
Själv sitter jag på religon. Vi jobbar med kristendomen och Ida döpte just om mig till Judas. Hon tyckte att jag passade som det eftersom jag är så elak. TACK!

Slutar om 20min, göttkött! :D
Ska hem och rida lite och sen åker jag till min älskade som jag inte har träffat en i måndags morse! Han jobbar ihjäl sig i lägenheten men shiiit vad fin den kommer bli bra!


Herrå! :)

Världens bästa sporrar!!

Har äntligen hittat en bild på mina JHL sporrar som är dem bästa som finns! LG får jättelätt skav så vi var ute efter en jättesnäll sporre och då hittade vi denhär på Travshopen i Mantorp.
Det är en kula om rullar undan, hur snäll som helst!! I LOVE THEM!!! :D


Dålig bloggning pga trasig dator

Ska jag vara ärlig har jag knappt suttit vid datorn på lovet. LG gick lite lugnt i början för han var lite förkyld, han blev vaccinerad och tänderna kollades på honom oxå.
Nu går han fullt och han är hur fin som helst så det är superkul!! :D
lite småsegt att det inte är tävlingar på  länge men får hoppas att det är en hel del sen när de väl startar :)
Har börjat rida Sandzon lite mer och han börjar lära sig att gå i form, han är så duktig så!! :D

Det var lite vad som hänt med pollarna under lovet :)

Just det, jag hade världens bästa julafton och nyår oxå :D

Kram

Godmorgon :) har varit hos crippe inatt me...

Godmorgon :) har varit hos crippe inatt men sitter nu på station i linköping. Måste hem och rida innan jag börjar jobba. Efter jobbet blir det krogen. Kram


Konstaterade nyss att jag har nya tävlings...

Konstaterade nyss att jag har nya tävlingsridbyxor, tävlingsskjorta och tävlingshandskar men har ingen tävling inplanerad! :( buhu!


GOTT NYTT ÅR!

Nu kör vi!!!

Nytt år, nya möjligheter!!! :D


Kram Emma