Ont i huvudet

Urk, orkar inte skriva så mkt idag heller. Förlåt!
Bloggningen kommer även vara dålig i helgen då jag lämnar in datorn i skolan imorgon för de ska göra iordning den innan vi får den nästa onsdag.

ÖT träningen gick helt okej! Hade som en clear round där annelie stod på framhoppningen och hjälpte oss och Sofia stod på stora gräsbanan på hennes gård där vi hoppade en bana på 11 hinder och 12 språng :)

Hoppade en bana på kanske 90 för att få flyt och första rundan var jag superlarvig och ofokuserad. När de skrek åt mig att lätta mer ur sadeln och rida ännu mer framåt satte jag en helt okej andra runda.
Har så jävla svårt att komma upp ur sadeln. Det blir så långt eftersom jag sitter i bakvikt. Kan inte nya sadeln komma nu?! :O

Ha det toppenbra allihopa så hörs vi snart :)


BTW, nästa vecka är studentvecka oxå, så jag kommer blogga när jag kan ;)

SNÄLLA

En kompis till mig ser inte mina inlägg på rätt sätt. Någon som har samma problem?! 
HÖR AV ER!
Jag har nämligen inga problem, så behöver veta om fler har det. Vet ni vad jag ska göra åt det kan ni få berätta hur jag gör oxå.

Tack! :D

Träningen gick bra btw. Berättar mer imorgon, för nu ska jag sova!

Puss :)

Firar att alla skoluppgifter är klara och ...

resize_p300511_1 (MMS)

Firar att alla skoluppgifter är klara och att jag får mvg i alla vårens ämnen förutom matte c som jag får vg i. Mkt nöjd :D


Träning

Idag och imorgon har vi träning med ÖT i hoppning.
Ikväll ska jag vara i Östra Tollstad hos Annelie och träna. Mest markarbete idag :)
Halva teamet är på Staby Gård hos Sofia.
Imorgon ska alla vara på Staby och hoppa bana på den stora gräsbanan där. Så roligt! :D

nu har vi redovisning med idiotläraren! Jag får en psykiskt sammanbrott på henne snart! :S


BTW, ser ut såhär igen i hårbotten. Hemskt!!!!! Måste färga :P

Trevlig dag

Riktigt roligt på NIHS! Var inte där jättelänge men lagom. Såg lite av finalen i lilla elitrundan. Sen gick vi banan till stora elitfinalen som låg på 150. Det var högt och brett kan jag lova! :P
Jätteintressant att se svårigheterna och vi fick även höra hur banbyggaren, Peter Lundström tänkte när han byggde.

Viveka Lundbäck vann klassen på fina Canthara :)

Norrköpingstidning tog massa kort på oss och skulle göra ett repotage om ÖT. Spännande! Dock får vi inte den tidningen :P


Trött

Godmorgon allihopa!
Jag är redan vaken, kl. är 06:06. Jag var ute och matade hästarna kvart i sex och nu har jag ätit en macka oxå :)

Måste nämligen sitta på hästen strax efter 7 för att hinna rida innan jag och Josse åker till Norrköping International Horse Show. Kl. 11 ska vi möta teamet där och ca kl 12 ska vi gå banan med banbyggaren :)

En mkt naajs dag! :)

Hoppas er dag blir bra! pusspuss

Bjuder på en bild från igårkväll när vi väntade på tåget! :)

Bal 2011

Idag dansade John Bauergymnasiet och Katedralskolan. Alla var såååååå fina, eller okej, inte alla :P ahhaha, men typ! Superkul att se alla vänner som dansade, de var jätteduktiga!
Fick kort på några kompisar, dock hittade jag inte alla kompisar :(


Fina Emelie!


Fina Emma! :)

Fina Matilda! :) Dock inte så seriös bild, men men ;)

Svar på kommentarer :)

Amanda om Bal:
vrf va du inte med?:O

svar: Jag kände att tiden inte räckte till. I Linköping tränar man varje söndag 3timmar och en torsdag i månaden även då 3 timmar. Dessutom är det väldigt dyrt, och att köpa en klänning att ha en gång kändes lite sådär.
Idag när jag såg dem ångarade jag mig lite för de var såååååååå fina! Men men, så är det! :)

Ebba om Spekulant:
Fin bild! :)

Svar; Tack så mkt! :D

Spekulant

Ringde en spekulant till mamma för typ 1½ timme sen och ville komma och kolla på Sandzon. Jag kan varken imorgon, måndag eller tisdag så vi fick ta det idag. Dock ska jag och titta på balen i lkp och måste ta 2 tåget så lite små stressigt blir det allt :P

Jag är iaf iordningjord och behöver bara byta kläder innan jag åker. Så kan det vara! :)

Nej ni, nu hoppas jag att de kommer snart, (måste åka om 1 timme och 20 min :P)hööhh


pussheej


En klar, en kvar

Nu har jag gjort psykologiuppgiften om perception - hur vi genom våra sinnen tolkar saker och ting i vår omvärld.

En fredag dessutom! Shiiit vad bra jag är! Nu har jag endast religionen kvar och där ska jag skriva om etik. Fattade inte rikigt, så orkar inte göra det nu. Ska vara hemma imorgon så det får bli då! :)

Nu ska jag se klart Step Up 3, den är braaaaaaaaaaa!

puss

Bal

Imorgon ska jag, Ida och Idas syster åka in och kolla på balen i Linköping. Det är Johnbauer och katedral som dansar så det är många man känner. Så himla kul! :D

Kommer vara avundssjuk på hur fina alla är och ska ta med kameran och försöka ta lite kort på mina vänner :)
Jag är dock inte avundssjuk över alla timmar de tränat, då har jag gjort massa andra roliga saker som att tävla, rida, vara med min älskling, chilla och ha det allmänt gött! Seeeyaa! :)


Skulle jag ha dansat skulle jag haft denhär ;)


Favorit

Film

The Holiday
Världens bästa film enkligt mig. Jag bara älskar den, varje gång jag ser den och kan se den flera gånger på rad och jag tycker lika mkt om den hur många gånger jag än ser den :P

Man får en underbar känsla och kan bara drömma bort i 2timmar och 10minuter under filmens gång. Har ni inte sett den ska ni absolut göra det, den är bäst! :D


Tjenare

Idag har varit en slappdag och jag tycker att jag inte hunnit någonting faktiskt :P
Skolan började vid 12 och slutade vid 1, Mkt värt!
Ida och jag drog och käka Ming - Kinamat, mkt gott! :D Nu har jag ridit LG och han var rikigt fin på slutet. Red han på banan en sväng samtidigt som mamma red Sandzon. Jajjamen, ni hörde rätt!

Det gick så bra så, hon hade lite problem med galoppfattningar på han, han är ju inte så trimmad så han förstår när någon ny kommer upp :P

Ikväll ska jag skriva två kompletteringar för att få MVG istället för VG. Det är i Religion och i Psykologi :)

HOPPASHOPPAS jag får det sen :P Dessutom är det det sista plugget jag har! :D


Dagens ridpass

Red ut LG (som jag alltid gör dagen efter hoppträning/tävling) och för en gångs skull var han fin och inte alls så fjantig som han brukar vilket var jätteroligt! :D
Han var rikigt fin mellan hand och skänkeln. Superfin! :D

Btw, min sadel tar 6-8 veckor :(


Sharpman

Idag var min sista praktikdag på Sharpman. Sorgligt men sant. Ska vara där hela sommaren så så sorgligt är det inte, för i sommar får jag betalt oxå ;) höhö

Hade med mig tårta som jag och Josefine bjöd på, även hon har praktiserat där. Den var hur god som helst :D

Blåbär och vanlijkräm och grädde, mumma!! :D


MUUUUUUMS! :D

Nattinatt

Nu ska jag ta och sova. Eller först måste jag tvätta bort sminket och sen blir det nog en film en liten stund.
Imorgon är det sista dagen på praktiken på Sharpman så jag har beställt tårta som vi ska gotta oss på. Kommer vara på Sharpman hela sommaren men ändå ;)
Mumsigt kommer det bli :D

BTW, Ida och jag fick MVG på vårt projektarbete; Banhoppningsträningen till förmån för Barncancerfonden. Han uttryckte sig; " Det var ett exemplariskt arbete", wooooooooooohooooooo! :D


Tack

Vill bara tacka alla mina underbara vänner som finns för där och stöttar mig i tuffa tider. Det betyder allt och gör att saker och ting blir lite lättare att orka igenom.
Jag vill att ni ska veta att jag alltid kommer finnas för er som ni finns för mig!

Ingen nämnd ingen glömd.


<3

Hoppträning

Åkte till Annelie och hoppade lite. Var själv idag för jag tyckte att jag behövde det. Mitt självförtroende är i botten just nu på grund av lite olika saker som är för personligt för bloggen.
Idag fick jag komma upp ur sadeln ordentligt och bara rulla på och inte attackera hindrena som jag gärna gör. Hoppade inte alls många språng men han var jättefin och skötte sig exemplariskt! :)

Kändes skönt att få lite flyt, behöver verkligen det för att få lite mer självförtroende igen.

Btw, längtar till nya sadeln kommer för att se om jag sitter bättre i hoppningen när jag över lag sitter bättre i sadeln! ;)


Bild från förra året på en hoppträning! :)

Sadlarna

Meredith Wolle
På bilden har vi en Meredith D. Tror dock inte att min kommer vara en D= kalvskinn utan det nya lädret som var bättre än kalvskinn. Kommer inte ihåg vad hon sa att det var. Denna kan skilja lite från sadeln med ullstoppning= Wolle som jag har beställt.



Paris Wolle
På bilden har vi en Paris D wolle. Samma här, vet inte om det är en D jag ska ha eller vad det nya hette. ;)



Prestigesadlarna är tillverkade i Italien med högkvalité!

Hoppas på att de kommer snart och att någon av dem kommer passa både missbildade LG och missbildade jag ;)

om 16 dagar...

Kommer jag stå och skrika mig hes på den här sången!!!! :D


No more blogging today, tror jag!

Strax sticker jag till tåget och åker till Ida. Vi ska göra en projektpresentation som vi ska redovisa i skolan imorgon. Efter det åker jag till Crippe och sover där, myspys!

ha det bra :)


MÅSTE SADLAR VARA SÅ DYRA?

Nu har vi varit på Sharpman och kollat sadeln. Min sadel låg bra på LG tyvärr satt jag inget bra i den. Inte konstigt att jag inte kan sitta i sprången när jag inte sitter bra i sadeln :P

Vi provade allt på LG, Frank Baines, Altair, Antarés, Pessoa, Crown och olika modeller av Presige. Hittade två som jag satt bra i och som han kunde ha. Han kunde inte ha typ något annat för han lyfter sig så mkt fram så alla sadlar får baklut. Sen är han väldigt bred framtill oxå så dem blir för smala !

Nu har vi beställt en Presige Paris Wolle och en Prestige Meredith Wolle. Båda ullstoppade = Wolle. De är inte i kalvskinn utan något annat (kommer inte ihåg vad hon sa) som var ännu bättre!
Vi fick beställa storlek 36 i bommen, 33-34 är normalt om man säger så :P
Att vi fick beställa två är för att vi endast provade en 33 bred i meredithen och en 34 i parisen så vi vet inte vilket som kommer ligga bäst. Jag satt bra i båda men vi ville inte chansa och bara ta hem en iaf den inte ligger bra. Då har vi ju två försök på oss!

Tyvärr var de väldigt dyra, men ingenting annat funkade så det blir att bita i det sura äpplet och betala, bara den ligger bra på honom och jag sitter i den så får det bli så! :)


På bilden en prestige Paris :)

Varning för bacillskräck!

Såg den här artikeln och blir så äcklad. Snart börjar jag har sånna där plasthandskar vart jag en går!

Bläääääääää!

Klicka här för att komma till artikeln!

Snabba puckar!

Imorgon kl. 10 ska jag kolla min sadel. Skönt att få en tid så snabbt.
Faktiskt var det så att det inte fanns tid förrän v.24 om jag inte kunde imorgon och så länge kan jag inte vänta! :P

Hoppas på att det går bra och så. Man vet ju inte rikigt om min fjant vågar gå i ridtältet eller inte men det är väl upp till bevis från hans sida ;) höhööh


Teamet träffen var trevlig. Vi diskuterade tränings och tävlingsupplägg, fikade och beställde teamet kläder. För mig blev det en jacka än så länge så får vi se längre fram om jag köper något annat :P

På söndag bjuder Östergötlands ridsportförbund teamet på gratis inträde på Norrköping Horse Show och vi kommer få gå banan med banbyggaren som är en enda svenska internationella banbyggaren.
Måndag har vi mark/hoppträning och jag ska vara i Tollstad hos Annelie och på tisdag ska vi till Staby och hoppa på Sofias utebana :)

fett!

Hittade tyvärr ingen bild på jackan så det får ni när den kommer :P

Klar!

Nu är jag klar med praktiskmarknadsföringsgrejen som man inte fattade vad man skulle göra med eftersom läraren är som hon är :S Men nu får det vara bra!

Ska käka något tänkte jag och sen ut och göra något med min gris! :)

pussheej


Grisen när han hade hovböld för ett tag sen :)

Godmorgon!

Ligger i min säng och äter frukost, äpple och finn crisp. MUMMA! :D
Släppte ut hästarna för en stund sen och LG och Sandzon sprang och busade som galningar. De är så söta!

Idag ska jag göra klart praktisk marknadsföringsuppgiften som ska in imorgon. LG ska jag göra något med, har inte bestämt vad. Sandzon gör jag något med om jag hinner och har lust och ikväll ska jag till Staby Gård i Linköping för teamet träff :)


Ha en toppendag! :)


Ny design!

Slö som jag är lånade jag en gratisdesign från Designbloggar.com för jag är så dålig på att göra koder och sånt. Gjorde headern själv. Den är ju lika tråkig som vanligt med WTF! ;)

Varsegoda!

Kan ni inte se de tryck F5 :)


Måste

verkligen kolla min sadel. LG har tappat ur i ryggen och han har alltid varit fjantig när man tar på ryggen men inget veterinären på hälsokollen tyckte var något, men nu tycker jag att han är öm.

Sen funderar jag på att köpa Build Up från Dodson&Horrell som vi har på sharpman för att han ska få lite mer energi och lite mer att bygga av.


Veckan tänkte jag försöka lägga upp med lite avsuttet jobb så är det någon här i närheten som har en pessoasele att låna ut får ni gärna höra av er! :)


GRATTIS JULIA!

Julia var och red en LA i Heda idag med Dribbel. Han ställde upp väldigt mkt på henne i grunden då hon red i undertempo så han fick nästan bara skitsprång. Omhoppningen dock red ungen superbra och fick till en toppenomhoppning och blev tvåa!! :D


Härligt Julia! :D


Hahaha, snygg bild ;)

Svar på kommentar

Amanda om urk...:
tråkigt:/, men det kan ju inte alltid gå bra heller, det är bara att ta nya tag till nästa gång:D

Neej precis. Vi ska ändra lite foderstat och han ska gå ut nu och vi ska fixa lite och grejja :P Han blev nog bara osäker stackarn när jag red som ett jävla pucko :P höhöhö


urk...

Nej vad ska man säga om dagen!?

I 1m fick vi ett stopp på tvåan. Han var inte igång ordentligt men hoppade resten av banan fint. Två tidsfel blev det oxå.

110cm gick inte alls. Vi kraschade på framhoppningen och jag har ingen känsla just nu. Vi vägrade ut oss. Han kändes osäker och det gick verkligen inte alls.
Så kan det va! Nu är han nöjd för nu går han i hagen med Sandzon och äter gräs det lilla fettot ;)

Svar på kommentar

Amanda om Pelleplutt!:
lycka till!:D


Sv: Tack Amanda!


Nu ligger och i sängen och äte frulle. Mackor med salami och brie, love <3 Ska gå ut om en halvtimme och packa och fixa LG. Vi åker vid halv 9 :)

Pelleplutt!

Nu har jag klippt, ridit och tvättat LG! :)
Han kändes okej på slutet av ridpasset. Vi är i en svaka igen känner jag, hoppas den släpper snart!
Det är inget ovanligt, det händer oss ganska regelbundet faktiskt! Ridningen funkar inte rikigt, det känns inte på topp som det brukar. Men men, vi ska leka över 1m och 110cm imorgon :)

Han blev fin när jag klippte honom oxå! Dock fick jag klippa åt alla håll som gick för sommarpälsen bara glider undan på sina ställen. Men han hade lite päls ska ni veta! hahaha

Putsat och parfinerat allt. Packar imorgon! :) Åker vid typ halv 9 tror jag :)

Ont det gör ont!

Jag har så ont i armen. Eller inte i armen men ändå!
Jag har ont precis nedanför armhålan så jag kan knappt röra armen för det gör skitont. Är det någon där ute som vet vad detta kan vara?!

Till vårdcentralen går jag inte, jag gör som jag brukar iså fall och är min egna doktor.

Så ett tips till er som inte vill gå till en läkare:
Sök på google! Då kan du själv se vad det är för fel och sen kanske man kan hitta några 100 år gamla huskrurer som kan läka !

Som Ida när hon hade ont under revbenen på vänster sida (inte hjärtat, det vet jag vart det sitter ;)). Jag konstaterade att hon hade förstorade mjälte eller cancer i mjälten, hon fick välja själv! Så snäll är jag!


Man kanske skulle bli läkare, eller en googledoctor kanske man får kalla det! ;)

Så sjukt!

Håller på att kolla igenom alla Harry Potter filmer för jag verkigen älskar dem!
Insåg nu när jag kollade på 5an - Fenixordern att jag inte har sett den. Hur lyckas man?! xd hahaha

Ska byta kläder och dra till Mjölby. Hängde på telefon vid 9 i morse så både jag och mamma fick en drop-in klipptid! Gött kött, ska jag raka av allt?!

Sandzon har jag ridit ut med mamma och Blondie på morgonen och det gick bra. Han var lite fjantig för stenar dock, har LG och han snackat ihop sig eller ?! :O

Puss på er!

LG idag

Red ut han en sväng. Skrittade och travade litelite grann.
Ville att han skulle vara lång och låg och det var han! Mkt bra! :)

De har släppt ut korna på vägen jag rider och han som är den största fjanten som finns tränade han passage förbi dem! Hahahhaah!


Hej där Sonat min fina fick vara inläggets bild! :)

Morgondagen

Jag ska först och främst skriva klart projektrapporten om jag inte hinner ikväll. Ska göra allt jag kan för att få klart den!
Sen ska jag hänga på telefon kl.9 imorgon och ringa frissan och se om dem har någon drop-in så jag kan ta bort mina äckliga toppar och vara lite fräsch inför studenten.

Sen måste jag klippa min tjockis IGEN! Svettas så fort jag rider ut en sväng stackarn. Han ska även trimmas på banan och tvättas inför tävlingen på lördag :)

Sen ska allt putsas och packas och tvättas och greja :)



Beslutsångest

Hoppträningen gick sådär. Han kändes as seg men Annelie tyckte jag red alldeles för snabbt. Varför känns det segt för då?! :O
ajaja, vet inte...

Fick veta idag att Boxholm har den 12e juni regional hoppning med samma klasser som Vimmerby. Jag har anmält mig till Vimmerby men det känns väldigt långt om Bx har samma klasser. Dock HATAR jag Bx framhoppning. Den är under all kritik enligt mig! Man ska styra upp på två galoppsprång, det är 6st samtidig på en yta som är typ 20x20m !! Neej, det gillar jag inte!
Jag tänker inte förstöra min häst medvetet!

Har en del att fundera på helt enkelt, men på lördag åker vi till Aneby :)


Dagens ridning

LG
Red på banan och trimmade lite för att han ska vara fin imorgon på hoppträningen.
Han gick bra! Tycker som vanligt att det är skitjobbigt att jobba som jag vill ha honom nu, men det är ju meningen!
Sen fattar man inte hur fjantig han är när har hatar att gå förbi långsidan där hindrena står utanför men att hoppa bryr han sig inte! Hahahaha,

Sandzon fick vila. han har gått mkt på banan nu så ska försöka hinna rida ut honom någon dag lillplutten!

Ha det bra :)

Veckans planering

LG
Måndag: Uteritt
Tisdag: Trimma på banan
Onsdag: Hoppträning
Torsdag: Lugn uteritt
Fredag: Trimma på banan
Lördag: Tävling i Aneby
Söndag: Lugn uteritt

Sandzon tar jag som jag hinner och orkar! :P


Dagens ridning

LG:
Gick ut och var fruktansvärt tråkig. Skulle inte lyssna överhuvudtaget och bara larva sig. Buhu...

Blondie:
Hoppade jag samtidigt som Julia hoppade Dribbel. Gick bra. Vad mer kan man säga om en häst som verkligen inte kan hoppa men egentligen tycker att det är kul, hahaha

Sandzon:
Gick på banan. Galoppa över två bommar på rad och det gick bra :)


-

Urdålig bloggning, urdåligt humör, urtrött... vad mer kan man säga?

En positiv sak är att Sverige kom 3a i Eurovision igår och att banhoppningsträningen idag gick bra. 2810kr skänker vi till Barncancerfonden.

LG hade vilodag idag. Sandzon gick på banan och han blev trött för han ville inte jobba i början och då får man gå till man ger med sig helt enkelt!

hörs...

Licensen är klar!

Skönt! Nu är LGs licens godkänd och betald så nu blir det regionalt! :)

Tror jag åker till Vimmerby den 12e juni, blir gooood vet ni!

Och Amanda som gjode en kommentar om att byta header. Jag lovar att jag ska när jag får lite insperation! :)
Tack för att du säger till när jag är så tråkig för den har varit så länge ;)


Hallu

Seeeg som bara den och inte bloggsugen det minsta!

LG longerades idag och sen stretchade jag honom och det gick bra! :) Nu måste jag fixa inför imorgon.

Ha det bra! :)

Det går bra nu!

Har på morgonen varit och handlat fika till banhoppningsträningen på söndag. Nu har vi 30 starter!!! :D

Ska ta och gå ut och rida min fjant snart, han ska trimmas på banan hade jag tänkt :)
I eftermiddag drar jag till min älskling för fredagsmys.

BTW, hur känner ni idag, fredag den 13e? Nervösa?
För min del har det varit en turdag, vet inte varför det alltid går bra fredagen den 13e men det har gjort det hittils. Vi får väl se hur det går idag :)


Ha en bra dag! :) Kramisar!


Foto av: Amanda Pettersson

Världens sötaste hund!

Jag ska ha en fransk bulldog när jag köper en hund. Dem är ju bara fööööööööööör söta!!! :D

1-0 till mig!

Var lite små jävlig i dag på praktiken och hade sjukt kul!
Cissi plockade ner ballonger och jag fick i uppdrag att spränga dem.
Så jag tänkte skrämma någon och vem passar inte bättre än Annika på lagret som satt med ryggen emot dörren.

Så där smög jag in, på mina tår och stoppade en nål i massa ballonger och hon skrek så högt att det hördes ut till kassan! HAHAHAHAHAHA


1-0 till mig! :D

en gång i tiden...


Dålig bloggning

Mkt idag!
Först gjorde jag och Ida psykologin på stan och det gick bra. Måste bara skriva rent det och lite.
Åkte hem och red lilla gul. Hoppade honom och för första gången två hinder på rad. Han var så duktig! :D

LG åkte vi med till Annelie och vi hoppade bana ute (underbart men "lite" dammigt :P ) och det gick riktigt bra faktiskt. Ändrat min ridning så jag lägger mig i lite mkt fortfarande, men men! Han är rikigt fin iaf! :)

När jag kom hem har jag och mamma fixat studentinbjudningarna. Tog lite tid men de blev så fina! :D Förstår ni att det inte ens är en månad kvar?! :O

Nu ska jag sova. Imorgon, praktik och rida ut LG! Chilldill! :)

Puss


Spekulanten på Sandzon kommer oxå. Tyvärr är jag inte hemma då men ändå väldigt spännande! :)

Godmorgon!

Sitter hos Crippe, själv tyvärr :( Han är och jobbar! Duktig pojke :)

Jag ska ner till stan till 10 och göra en skoluppgift sen blir det hem och rida lilla gul innan hoppträningen ikväll på LG!

LG tyckte att han var smart igårnatt förresten. Hans flughuva låg visst dumt så han hade dragit in den i boxen och lagt den i vattenhinken. Så den slapp han ha på sig igår! Hahaha,
I söndags hade han tagit av sig en benlinda oxå, ååååh så uttråkad! ahahaha


Ridning

Sandzon:
Gick på banan och var jättefin och duktig. Han har ju skor på sig så han var så pigg och glad och slapp ömma när man skrittar på gruset! På torsdag kommer spekulanten igen och rider honom! (Y)

LG:
Banan. Ett kort men intensivt pass där jag jobbade honom framåt och tillbaka och även att han skulle släppa inner utan att ställa sig. Han var rikigt fin på slutet! Ja tänkte mkt på min sits och att jag inte satt ner i sadeln utan att bara har ridbyxorna i och tyngden i stigbyglarna och det gick oxå bra! Imorgon är det hoppträning :)

BTW. Åker till Crippe nu så vi hörs imorgon! pussochhej!

Wiiihhoooo

Nu är matte c klart!! Blev VG och jag firade det med en liten shoppningrunda!
Har äntligen köpt en efterlängtad jeansjacka!! :D

Nu ska jag ut och rida mina två sötnosar!

Pussheej

haahahha

Tur för han!
Han har hittat mitt omdöme! Nu är jag glad igen! :)


Så här ser jag inte ut idag, men det skiter jag i ;)

Allt är så sjukt!

Lärarna är efterblivna, klassen killar har sovit på gräset utanför skolan och omdömet har inte kommit till sin rätt än. Jag blir så trött! Dessutom ska en stooooooooor uppgift vara inlämnad om två veckor på praktisk marknadsföring B och hon går igenom nya saker som ska vara med varje vecka. Jag vet inte hur hon har tänkt att vi ska hinna!

Känns ganska osäkert att hinna klart det! men men, skiter i henne för hon är dum i huvet! hahahahaa


puss på er, hoppas ni får en bra dag!

Enligt noggranna beräkningar

Tror jag att vi endast har 12 skoldagar kvar!!!!!!!!!

Studentönskelista!





Man orkar det sista


Dagens ridning

Sandzon:
Vilade eftersom han skoddes. Gick jättebra att sko honom, han tyckte dock att det var lite tråkigt när han stått där i ca 40 min och det var en sko kvar. Så han traja runt lite, men det är förstårligt!

LG:
Red jag ut med Julia och Dribbel. Han var lika tråkig som vanligt och gick bara uppåt istället för framåt. Till slut var han fin men endast de sista typ 2 min, men då blev ridningen lite mer positiv. Imorgon får han gå på banan! mohahahaha :P

Grymt irriterad!

Lämnade in mitt omdöme från Sharpman till min lärare i fredags. Idag får jag veta att han inte vet vart det är!

HAN HAR SLARVAT BORT DET!!!!!!!! Faaan vad arg jag är!!! Jag skulle ju lämna det till butiken som jag kanske kan få jobb hos till hösten på onsdag. Jävla helvetes skit!!

Imon går jag till rektorn. Han kommer inte undan. Inte när han gjort mig arg!


Samhällskunskapen och religionen är helt k...

Samhällskunskapen och religionen är helt klar :D


Måndag v. 19

Tröttttttt.
Blir as arg på min lärare som inte kan lära någonting och man förstår inte uppgifterna och hon har ingen koll över huvudtaget!
Skulle få en komplettering till senaste provet för att höja mig till MVG och då fick jag ett papper(kopierat från en bok som vanligt) med uppgifter som jag klarade på provet och det den delen jag skulle komplettera! Blir så jävla trött!!!!!

Gaaaaaaaaaaaaah!

Ridsugen!

Mamma var snäll och red LG idag eftersom jag följde med Julia till Kisa för att slippa stressa hem och hinna rida.
Nu är jag dock väldigt ridsugen men hon red honom i skogen idag så han har ju redan gått :(

Sandzon har vi valt att inte rida idag för det slits så mkt på hans hovar. Dock skos han imorgon så sen kan jag rida honom hur mkt jag vill ;)

Drar strax till min älskling i Lkp. Får bli en myskväll helt enkelt!

Ha det bra så hörs vi imorgon :)

puss


Kinda Ryttarförening

Dressyren:
Han var rikigt fin i dressyren. Några småmissar med vägar men han bytte in i den förvända galoppen och hans form var toppenfin.
Han fick 65,5% och 51,8 straff (bästa hon någonsin haft!)

Hoppningen:
Vi bestämde att inte rida så mkt framåt då framhoppningen var i en pjutteliten del av ridhuset och jag har gått omkull i den delen en gång med Sonat för underlaget bara försvann. När vi kom i morse hade precis en gått omkull för underlaget bara gled undan och en storhäst var nära att gå omkull igår.
När hon kom in på banan var inte galoppen toppen, men hon nollade.

Inför terrängen låg hon på en 2:a plats av 5 starter. Ledare hade endast 0,8 straff bättre än henne!

Terrängen:
Många red för fort så jag sa till henne att hon skulle trycka på honom för mkt på galoppsträckorna och trava ner mot trappan som de skulle hoppa neråt och likaså vattnet.
Dock blev hon lite fisridande och Dribbel ville inte hoppa ner för trappan. Hon stod där och gick på honom istället för att göra en ny anridning, och varje gång han tog ett steg tillbaka fick hon ett stopp, tyvärr! Hon vägrade alltså ut sig!
En lärdom rikare! Dribbel har nämligen aldrig vägrat i terrängen tidigare så självklart kanske man inte vet hur man ska rida då! Det kan inte gå bra jämt, och hon tog det väldigt bra! Någon gång måste det faktiskt gå dåligt oxå ;)


Svar på kommentar

Ida om ÅBY RIDKLUBB:
div 2 i dressyr ja'! ;)

Svar:
Hahaha. Knappast!! Är ingen dressyrryttare, tvivlar på att jag någonsin kommer bli ;)


LG är ingen dressyrhäst! :P

Mina studentskor. Dålig bild men jag älska...

resize_p070511_2 (MMS)

Mina studentskor. Dålig bild men jag älskar dem! :D


Fälttävlan imorgon!

Julia var med idag och var en jätteduktig hästskötare!
Imorgon ska jag med henne till Kinda för fälttävlan så det blir en heldag borta. Men det blir roligt!
Tur är så åker vi inte förrän 8-8.30! Mamma skulle vara snäll och skritta ut min lilla LG oxå så han inte stelnar ihop totalt, och jag behöver inte känna mig tvungen att rida honom när jag kommer hem imorgonkväll!

Spekulanten som var på Sandzon igår kommer och rider honom igen på tisdag eller torsdag! Tyvärr kan jag inte vara med någon gång då för jag är i skolan eller på praktiken för hon kunde bara på dagen. menmen, Han ska dessutom skos på måndag. Kommer bli toppen! :)

Nu måste jag skriva lite mer om vad jag tycker om EU. Sista inlämningsuppgiften i Samhällskunskap. Jag börjar se slutet!!!! :D

Ha det toppen! :)

pussheej


ÅBY RIDKLUBB

Lååååång dag!
Kom dit tidigt eftersom mamma var lagledare. Hade räknat med att 80 och 90 som var clear rounder inte skulle ha omstarter som det stod i ryttarmeddelandet jag tittade på senast i morse, dock hade de ändrat. Tog världens tid!

För mig gick det bra. Red sist i laget, tyvärr ramlade Emma av Caruso och Emelie vägrade ut sig. Funderade på att stryka mig eftersom jag inte vill hoppa 1m men red iaf och nollade och fick 46,5 stilpoäng så det var väl helt okej :)

Jag tycker att vårt lag har kämpat på bra iaf! Vi var Väderstads första hopplag, vilket är bra gjort av oss! Nu ser vi fram emot div 2 i höst tjejer!!!! :D


Bild från första omgången i Åtvidaberg!

Underworld

Gick bra med LG idag! Skönt! Red han på banan och trimmade honom framåt och tillbaka!

Sandzon hade vi en spekulant på idag och det gick verkligen jättebra. Hon verkade sugen! :) Han ska skos på måndag så hon kanske kommer igen och provar honom, spännande!

Imorgon är det tävling. Rider bara lagklassen så blir ingen tidig morgon vilket är skönt eftersom min finaste Crippe är här!

Ha det bra! :)

LGs nya boots :)

resize_p060511_1 (MMS)

LGs nya boots :)


Good day!

Var trött imorse men blev ganska mkt gladare när jag kom till skolan och min lärare troligtvis fixat ett jobb till mig till i höst! Måste bara dit och presentera mig och säga att jag är intresserad!

Gaaah vad glad jag blev! :D I sommar ska jag jobba på Sharpman så det är göttkött!! :D

Nu ska vi skriva om Israel-Palestina konflikten och sen argumentera om den. OMG! hahaha


pussheej

Dagens ridpass

LG:
Red ut honom en sväng. I början var han som vanligt jättespänd men på slutet helt okej. Red hela tiden framåt, halt, fram, halt. Så han verkligen skulle lyssna!
BTW, köpte ett par boots med fårskinn upptill över Hästnet. En tjej som hade köpt och endast prova dem, men de var för stora för hennes häst. Fick hem dem idag och de satt super! Så nu kan jag använda boots igen när jag hoppar. Skönt! Han får ju skav av vanliga boots. Och så är det lite sött med ludd! :P

Sandzon:
Har inte gått sen i måndags så han va suuuuuuuuuperpigg men skötte sig hur bra som helst. Han är jätterolig att rida och lyssnar så bra! Duktig, liten, busig Sandzon :D

Ett beslut...

Jag valde att färga håret idag när jag kom hem, själv... Mamma jobbade och det var sååååååååå fult! Kan meddela att hela badrummet var fullt med färg och så även jag, inte bara där det skulle vara! Höhöhö

Nu är det ursköljt och klart, dock blött fortfarande så kan inte se hur det ser ut men det är samma färg som jag alltid färgar i så borde inte bli så konstigt! Höhöhöh


BTW, fick ställa upp som fotomodell idag på Sharpman. Denna bild kommer hamna i Corren. Jag har på mig en Barbour jacka och en HV-polo scarf! Mycket snyggt ;)

110505

Godmorgon!
Hoppas att ni har vaknat på rätt sida och mår bra! :D

Jag är lite småtrött men det är okej! Gick upp vid tjugo i sju och nu står en kladdkaka i ugnen. Den ska med till Sharpman. De blir alltid så glada när jag tar med fika, och man tackar ju inte nej till fika.
Har ingen matlåda idag, så det får väl bli kladdkaka till lunch oxå ;)

Ska ta det lite lugn nu, börjar inte förrän kl. 10 :)

Ha en toppendag!!!!!! :D


Hoppträning

Gick sådär. Jag sitter och drar i min jävla innerhand!!!!! buhu..

Han hoppade okej. Är lite små trött på honom att han inte tar halvhalterna efter hindrena för det har vi tränat på i 2,5 år! Okej, det är inte som det var i början, men han skulle kunna lyssna så mkt bättre!
Mamma måste hjälpa mig mer hemma med markarbetet helt enkelt!

BTW, idag har jag och Mamma varit duktiga och ansökt om licens till LG. Han hade ju ingen när vi köpte honom eftersom han bara var i Sverige en vecka innan vi köpte honom. Fram till nu har jag inte behövt någon, men nu var det dax! HÖhöhööh ;)

Nu måste jag plugga, psykologin som jag inte blev klar med på lektionen. Hur många frågor som helst var det!

Seeeyaa!


Burr vilket väder!

Grymt frusen! När jag gick ut för att rida sken solen, dock inte så varmt men jag hade klätt på mig. Skrittade en sväng på vägen och fortfarande fint väder!
Kom in på ridbanan och det börjar stört hagla! Kulorna var säkert 1x1cm stora och de gjorde svinont. Hagla i säkert 5-10min och sen övergick det till regn. Rikigt skönt ridpass måste jag säga!

LG var stel som en ladugårdsvägg kan jag meddela. Tror att det är för det är kallt ute och de står och spänner sig. Dock går de med täcke nu, men det är ju ändå kallt!
Han var okej på slutet iaf! Är det lika kallt imon kanske jag lägger något under regntäcket eftersom han ska gå hoppträning imonkväll!

På terrängbanan gick det bra för Julia! Ska bli kul att följa med dem på söndag och det är inte jättetidigt då heller för hon rider dressyren vid 11-12 tiden!

BTW, sa jag att det är ca 5 timmar på lördag tills min klass ungefär startar. Grym sovmorgon :D Vet inte dock om LG ska få gå ut och rulla sig, eller om han får vara inne. Får fundera helt enkelt! :P


Jag är glad att det inte är snö, eller det har snöat så vem vet ?! ;)

Planering för veckan

Måndag:
Skola heldag! LG vila, Sandzon ut. Åka till Crippe.

Tisdag:
LG trimm på banan, Sandzon vila. Följa med Julia och Dribbel till terrängbanan. Plugga!

Onsdag:
SOVMORGON!!!! Skola 12-15. Hoppträning med LG.

Torsdag:
Praktik 10- ? LG ut i skogen, Sandzon på banan (om jag hinner lilla gul), plugga!

Fredag:
Skola 8.20- 13? LG lösgörande på banan. Sandzon - spekulanten från helgen kommer och provar honom.
Förhoppningsvis kommer Crippe! :D

Lördag:
TÄVLING i Åby! Div. 3 omg. 2, hoppar endast lagklassen och det är 3 klasser innan, SOVMORGON!
Rida Sandzon om jag hinner och plugga.

Söndag:
Följa med Julia på fälttävlan i Kisa, heeeeeeeeela dagen! LG ut i skogen.


GOOOOOODAG!

Godmorgon!
Är trött idag men ändå inte. Hahaha, åt goding frulle, rostade macka med skagenröra och cola! hahahah, mums!

Hoppas på att alla i klassen som ska med betalar studentmiddagen idag, skulle varit inne i fredags. Typiskt Bergakungen? Verkligen ...

Efter skolan ska LG trimmas på banan, imorgon är det hoppträning. Ska med Julia och Dribbel till terrängbanan i Boxholm sen och hjälpa henne. Ska rida lite vatten och småhinder. Hon har fälttävlan i Kisa på söndag som jag ska med och hjälpa till då. Roligt roligt! :D

Nu ska jag försöka plugga lite, så jag blir klar med skiten!

Byeee, <3


Slumpad bild!

Dagen

Var i skolan till kl. 2 sen åkte jag hem och red ut Sandzon en sväng. Han testade inte överhuvudtaget idag vilket var skönt att se att vi fick ur honom testet igår.

LG fick vilodag då han inte vilat från förra söndagen och hade han inte fått den idag så hade det inte passat förrän nästa måndag. Kändes inte så schysst!

Nu sitter jag hos Crippe. Ska laga lite mat till honom. Blir fläskytterfilé marinerad i honungsmarinad och potatisgratäng. MUMMA! :D

Hörs imorgon. Ha en toppen kväll!!! :D


BUUUUUS! <3

Man blir glad


Studentskor, BESTÄLLT!

Fetingsnygga skor från have2have.se :D


Dålig uppdatering

I know!
Väldigt mkt nu med skolan/hästarna/pojkvän. Sånt ät livet.
Igår sökte jag ett jobb på Östgötabrandstodbolag. HÅLL TUMMARNA!

BTW, nu ligger proppen till vår banhoppningsträning ute på www.stalltollstad.se !
Varmt välkomna den 15e maj! :)


Grattis på födelsedagen...

SANDZON!
Idag fyller Sandzon 4 år. Han börjar bli en stor kille!! :D


Söndag

Är lite trött idag. Sov ca 4 timmar inatt men så är det! :)

LG gick en sväng på banan idag och han var fin på slutet. Han lyssnar mkt bättre framåt nu och släpper snabbare. Superkul! :D

Sandzon skrittade jag ut och mamma cyklade med. Första gången han inte hade med sig en annan häst. Han testade lite i början men gav sig sen och var jätteduktig.

Nu har jag pluggat lite och ska hoppa in i duschen för att dra mig mot my darling! :)

Byebye :P