Lång dag

Herregud!
Är så trött så jag orkar inte skriva så mkt. Har letat efter Sandzon i skogen i 4 timmar då han försvann när mamma åkte av. Han hittades tillslut oskadd efter 5 timmar...
Har även hunnit vara hos frissan och käkat hos pappa. Ska snart sova. 

Skriver mer imorgon!

120329

Igår var jag på utbildning av LR som är ett företag som säljer skönhetsprodukter för både män och kvinnor. Detta har jag tänkt att ta mig an som lite extraknäck :) Mitt första mål är att tjäna så jag kan åka till min underbara Ida i England :D
Har fått min deklaration och får tillbaka en härlig peng, så nu ska jag till Rhodos med Sandybooo i sommar, wihoooo!
Red LG i ridhuset idag. Gjorde en sjukt bra övning som handlade om balans, styrka och hjälper från mig. Red förvändgalopp ena kortsidan, på långsidan bytte jag till rätt och red andra kortsidan i rätt galopp. När jag kom till andra långsidan bytte jag till förvänd igen och så höll jag på så några varv :) 
LG var helt slut när jag var klar, men så nöjd!
Btw, längtar till 13 april! Då kommer Norlie och KKV till Strandgatan i Lkpg och jag och boobi (sandra) ska dit. Sedan den 14 april åker jag till Göteborg och kick off med LR men pepptalks och fest. Mycket roligt helg att se fram emot!
Men imorgon mina kära vänner, ska jag färga blonda slingor och börja bli blond igen! Wooopwoooop!! :D
Snart älskling är det du och jag igen!  <3

Skulle göra en ny header....

Men jag hatar paint så det kan dra åt helvete!!!! VILL HA PHOTOSHOP!!!!
Nu är jag sur, nu blir det chips och dipp..

Underbara dag

Älskar vädret!! 
Åt lunch ute i solen, helt underbart!!! :D
Efter jobbet red jag min fina, älskade LG på utebanan och han var fin för att inte blivit trimmad ordentligt på nästan två veckor. Jag red i t-shirt, och det är bara mars!!! Helt sjukt men även underbart!!
Har även spenderat lite pengar med Sandyboo ikväll. Vi har varit duktiga och storhandlat mat. Lagade fläskkotletter, ugnstekt potatis och morötter, haloumiost och lite sallad och självklart bea. MUMMA!
Ikväll blir det chill i sängen och ladda inför morgondagens utgång. Lovade även för en sekund till pappa att jag ska komma förbi och fixa klart mitt rum... Ångrar det lite nu efteråt ;)
Se om man kan få honom och tvätta min bil, höhöhö!
Snart BB as usual. Chips, dipp och min största svaghet, coca cola vanilla blir det till det!
Ha en fin kväll.
Saknar min katt!!! Tror dock inte att en bondkatt skulle kunna bli lägenhetskatt nu eftersom hon är 12 år ;)

På gång, hoppas jag

Nu har jag anmält mig till Kinda Ryttarförenings hopptävling den 6e april. Jag hoppas på att jag kommer igång så jag kan åka, men jag ska se till det. Måste ut nu. 
Eftersom hoppningen gått sådär på sistone har jag bestämt att bara hoppa två 1m.
Idag vilade min älskling. Var och pussade på honom och fixade stallet. 
Har annars suttit i solen och fikat med Ellen efter jobbet och gått en sväng. Gött väder är det verkligen! :D
Jag har idag även bokat tid hos frissan till nästa fredag. Nu är det dags att göra en förändring, jag ska bli blond igen!! :D
Måste dock börja med att färga slingor för att inte slita sönder håret för mycket, men jag tror att det kommer bli asbra! Så spännande!
Ska kolla BB snart. Se om det går bättre idag, igår somnade jag!
Ha det så bra! PUSSSS
Idag från fikat. Btw, älskar min nya Barbourjacka!!! :D
Här kan du köpa den!

Kämpar mot det onda

Hej på er! 
Händer en hel del i mitt liv just nu. Massa på jobbet eftersom alla vårkollektioner bara rasar in, sen ska jag förbi stallet och fixa min älskade häst och sen är det kväll.
Har börjat rida igen. Känner fortfarande av mina revben men det funkar att jogga honom. Än så länge har han skött sig ganska bra.
Har egentligen fått "uterittsförbud" efter att han gick omkull men jag var tvungen att trotsa det idag. Underbart väder!! 15 grader varmt!! :D
Duktig som jag är tog jag faktiskt på mig säkerhetsvästen, höhööh.
Väntar på Big Brother nu. Ska mysa i min säng och äta jordgubbar! MUMS! :D Längtar tills de svenska jordgubbarna kommer! ;)
Har lite småfunderingar på att färga håret, we'll see about that helt enkelt ;)

Det går bra nu!

Kan man säga. Hänt en del igen! 
I måndag skulle jag rida ut och framför mig kanske 10m skrittar två ponnysar. Helt plötsligt fick LG panik och kasta sig ut i ett djupt dike. När han väl kom upp från diket gick han omkull och landade på mitt ben. 
Jag landade på mina revben och ringde till sjukvårdsupplysningen för att se om jag skulle åka in, men det tyckte hon var onödig. Dock trodde hon att jag har spricka eller något/några brutna revben så ont som jag har.
Kul är det!
Har inte ridit sen i måndags men idag kunde jag inte hålla mig längre. Det gick bra men det gjorde ont. Kunde inte sätta mig till ordentligt eller ta i tygeln ibland. Men men, jogga honom gick bra.
Idag har jag oxå varit sjukt bakis så jag bara ville dööö. Har aldrig förut varit bakis men idag kunde jag inte röra på mig för då behövde jag spy. Hahaha..
Ååh vad jag älskar min lägenhet hörröni! Ni ska få se bilder när den är klar! :D
Gelénaglar jag gjorde förra helgen.

Frågor

Bea om Underbart!:
Byte inte du sadel i typ höstas på Lg?? Funka inte den längre ?
Svar:
Jag bytte i somras till en Prestige Meredith som ligger super på LG. Dock hamnar jag i stolssits i den så den funkade inte för mig tyvärr. 

Jennifer om Underbart!:
roligt att du flyttat :)
Svar:
Tack! :D

Underbart!

Hej! 
Hänt väldigt mycket nu. Har nämligen flyttat till min egna lägenhet! Helt underbart! 
Annars rullar det. 

LG rider jag just nu i en Altair by Antarés sadel som verkar funka bra plus gagsbett. Tycker det känns bra. Mitt självförtroende på hinder och i hoppningen är långt under marken vilket suger. Klart man måste ramla av och slå sig.
På tal om att slå sig är min nacke helt okej nu. Får ont efter långa dagar och så och har fortfarande ont i huvuet ibland.
Nu ska jag kolla på min nya underbara tv och snart sova. Jobb tomorrow!
pusspuss,