Söndag

Hej på er! Mitt flow med uppdateringen dog visst totalt som ni nog märke! Inte allt för mkt har hänt förutom att LG är kollad för en veterinär och nu är han hur fin som helst att rida!
Dock hatar han värmen jättemkt stackarn så har bara fått spola av honom ett par dagar utan att rida honom!
Har anmält mig till Aneby en 10 juni så då blir det tävling, så fett! :D Sandzon är duktig och ska snart få komma ut på en cr är tanken :)

Ha det så bra! Kram


-

Courage is not the absence of fear, but simply moving on with dignity despite that fear.

LR Health & Beuty System

Som jag kanske har berättat har jag börjat sälja något som heter LR. Det är massa olika produkter som parfymer, smink, hud och hårvård, tillskott till både människor och djur mm.
Själv har jag provat lite olika produkter som jag bara älskar! Börjar med sminket jag köpt än så länge! Kan meddela att i fortsättningen kommer jag bara handla smink från LR! :D
Volume & Curl Mascara - Mascara för svepande fransar
  • Ger mer volym
  • Ger en extra böj på fransarna
  • Passar även användare med kontaktlinser
Concealer Stick - Färgat täckstift
  • Mycket färgpigment, täcker perfekt
  • Silkesmjuk och perfet textur, enkel att applicera
  • Hyn får naturligt utseende
  • Med avokadoolja
  • Med fuktgivande Aloe Vera
Racine Rengöringsskum
  • Det rika skummet rengör din hud på ett milt sätt. Tar även bort make-up.
Resten av produkterna en annan dag :)

Till er blivande Studenter

Kom att tänka på att det inte är speciellt länge kvar till det är studentdax igen. Helt sjukt att det nästan gått ett helt år sedan man var där!

Vill bara säga att ta vara på studentveckan! Den är så himla rolig och sova får man göra när man är gammal! Jag kommer ihåg allt från de roliga lekarna i skolan med utmaningar så som att bada i fontänen, "tälta i 15 min", gifta sig, äta kanel, bugga med en lärare osv! Sjukt kul!
På kvällarna var det Ågatan i Lkpg som gällde i studentmössorna och tyst, det fick man inte vara! "VAR ÄR MÖSSORNA?!"

Själva studentdagen var lång och jag som började med champange till frukost känner att jag borde kanske ätit något! Men det var fint!
När jag fick diplom som "bästa Entreprenörselev", avtackningen i klassen med att skriva i mössorna, utspringet, träffa familjen, åka flak, hem och sova i 20 min innan det var dax att ta en cider som återställare och bara fortsätta! Helt underbart!

Kvällen avslutades med klassen för sista gången med trerätters och sen var det fest hela natten lång!

Ta vara på tiden, jag längtar tillbaka väldigt ofta!


Var lyckligt lottad att få ta Studenten med min underbara vän! <3

Hoppträning med gul

Hoppträningen gick förvånansvärt bra! Hade inte speciellt höga förväntningar med tanke på hur det gick sist.
Idag hoppade han toppenbra. På slutet blev det lite svårare så då körde det ihop sig i hans huvud, men han har ju inte hoppat speciellt mkt!

Longerade LG när jag kom hem och han var jättefin :)

Älskar mina LR produkter btw! Ska visa ngn dag vad jag använder :) puss på er!


-

If you ignore me, I will ignore you. If you don't start the conversation, we won't talk. If you don't put in the effort, why should I?


Tidsinställt

Idag direkt efter jobbet ska jag åka och hoppträna. Dock blir det inte LG som ska följa med då kan kollades igår och ska ta det lugnt några dagar... Det är lilla gul som ska med!
Ska bli kul och se om vi vunnit något över honom eller om han är lika tjurig idag som han var sist!

Förra veckan var det faktiskt (kors i taket) fint väder på träningen, men den här veckan är det som vanligt igen, REGN! Annelie och jag konstaterade att det brukar regna nästan varje onsdag på sommaren, varför just onsdagar?! Kan det regna måndagar istället?

Jag ska försöka bli bättre på att blogga igen, jag lovar! Ska till och med försöka höra av mig efter träningen för att berätta hur det gått!

Kram Emma


Bildbomb på LG

Klicka på bilderna för att förstora! :)

                             

Bad update

Härliga väder! Bara älskar det!
Har idag varit på hoppträning med LG som inte tränat på säkert en månad. Han var riktigt fin! Så kul med tanke på att han inte känts fräsch.

Imorgon är det jobb och på kvällen hänger en kompis med till stallet så ska vi rida Sandzon och LG en sväng i skogen. Hoppas dem sköter sig! :P
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och kolla på bb :) seeeya!