Dagens ridning

Idag red jag lydnad på Sonat på banan. Tog på gramanen för att inte behöva bry mig så mkt om formen. Red hur mkt övergångar som helst bara för att han ska bli bättre på hjälperna och på slutet var han riktigt fin :D Det märktes att han var trött när jag slutade eftersom jag knapp skritta ngt utan galopperade i kanske 5-10 min i sträck och hela tiden framåt och sen samla upp på backbenen (Y) 

 Nu har vi fodrat på honom massa energifoder, troligen tycker de som provriden honom att han är för slö eftersom de inte klarar att hålla ihop och rida framåt (tyvärr har det inte varit en ända som har ridit honom bra eller ridit jättebra överhuvudtaget)
Men men, det är bara hålla tummarna att dethär hjälper nu!



Min sööta lilla gris :D

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jo det här e lite äckligt, bara du logga in på msn jag e oftast inne :) John bauer Hälsa idrott går jag, jag hoppas inte du ha en mamma som heter åsa och en pappa som heter lars och en tvilling :O men jag se en sak vi e olika, det e ju intresse du håller dig till hästar och ja till fotboll ;)

2009-11-23 @ 21:45:08
URL: http://emmagu.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag har aldrig vart i Göteborg men jag vill absolut dit! Det är så underbart med globen är stämningen och tävlingarna, visst det är massa show med som de inte ritkigt är i göteborg och det är ju kanske inte lika roligt för dme som bara vill se tävlingar. Men skulle ja välja vart jag fick tävla så väljer jag globen!

2009-11-30 @ 12:39:58
URL: http://ridsportsarah.blogg.se/
Postat av: Ronda.blogg.se- Utrustning, Tips, Skötsel, Tankar och Funderingar, Träning/Tävling och Ridsport, allt för dig och din häst!

Sv: Oj vad dåligt! :O Jag visste inte innan att GG gjorde stövlar, man tycker ju att det borde vara bra kvalité med tanke på att deras träns har jättebra läder :/ Bra att du sa det iallafall, nu vet jag att det inte är något att satsa på :P

2009-12-02 @ 20:25:11
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Sofie

Fin häst!

2009-12-02 @ 20:26:20
URL: http://svalurlover.blogg.se/
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R G

söt ponny :D

2009-12-03 @ 00:12:31
URL: http://s94356.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback