ang. omgång 1 div 3

Mamma och jag tyckte att det var dåligt organiserat och några saker såg vi som inte genomfördes efter TR. Mamma pratade df med överdomaren i Kinda som även var i Åtivdaberg och han sa att han inte var nöjd med tävlingens genomförande. Tydligen var det inte bara de få saker vi hade sett som var fel utan de hade bedömt lagtävlan på helt fel sätt!!!
Tydligen är TR lite svårt att tyda i det här fallet men felen ska ha större betydelse än stilpoängen egentligen. I Åtvidaberg var det stilpoängen som bestämde vinnare.

Överdomaren ville att hela omgången ska ridas om, han vet inte om den kommer göra det, men det tycker han!! Själv skulle jag inte ha något emot att rida om omgången! Det var första tävlingen för många i år och det var säkert första ute! Nu är vi uppvärmda och vill få en ny chans!! :)

BTW, det var ju så himla mkt fel på tävlingen oxå. Tydligen är det nya flatare bomhållare som har införts och till nästa år måste alla klubbar ha dem vilket kommer ge fler fel och mer utslagning med fel, mkt bra enligt mig!!! :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback