Idrottsgalan

Blir väldigt besviken på idrottsgalan. Varför ingen ridsport? Roffe ligger 4 på världsrankingen bland den hårda konkurrens före honom ligger Kevin Staut, Eric Lamaze och Marcus Ehning.
Något sådant tar det inte upp!
Och att Sverige vann nationshoppningen i Falsterbo i somras? Bryr de sig överhuvudtaget! Med tanke på att ridsport är den 3e största sporten bland kvinnor 7-70 år förstår man hur stor den verkligen är!
Istället är det ishockey och fotboll som överväger den mesta delen av galan! Och all sport överhuvudtaget på tv i Sverige. Där ser man hur det manliga könet fått övertag och får bestämma! Det är ju inte direkt kvinnlig fotboll och ishockey man får se!

Och har ni tänkt på att Ridsporten är en jämlik sport där män och kvinnor tävlar mot varandra på samma villkor?! I alla andra sporter delas vi upp för att "tjejer inte har en lika hög kapacitet som män". Bullshit, titta bara på ridsporten! Meredith Michels Beerbaum är ett exempel! Hur duktig är inte hon och HON HAR VUNNIT VÄRLDSCUPEN ÖVER ALLA MÄN!!

FY SKÄMS PÅ ER SOM TYCKER ATT DET ÄR OKEJ ATT SVERIGES SPORT SER UT SÅHÄR!


Rolf-Göran Bengtsson och Ninja La Silla

Kommentarer
Postat av: Bonnie

Maria Hagman Eriksson har legat etta på världsrankingen i distansritt i år, väldigt bra prestation det med med tanke på hur liten distansen är i sverige och hur stor den är utomlands.

2011-01-25 @ 23:49:56
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback