Kinda Ryttarförening

Dressyren:
Han var rikigt fin i dressyren. Några småmissar med vägar men han bytte in i den förvända galoppen och hans form var toppenfin.
Han fick 65,5% och 51,8 straff (bästa hon någonsin haft!)

Hoppningen:
Vi bestämde att inte rida så mkt framåt då framhoppningen var i en pjutteliten del av ridhuset och jag har gått omkull i den delen en gång med Sonat för underlaget bara försvann. När vi kom i morse hade precis en gått omkull för underlaget bara gled undan och en storhäst var nära att gå omkull igår.
När hon kom in på banan var inte galoppen toppen, men hon nollade.

Inför terrängen låg hon på en 2:a plats av 5 starter. Ledare hade endast 0,8 straff bättre än henne!

Terrängen:
Många red för fort så jag sa till henne att hon skulle trycka på honom för mkt på galoppsträckorna och trava ner mot trappan som de skulle hoppa neråt och likaså vattnet.
Dock blev hon lite fisridande och Dribbel ville inte hoppa ner för trappan. Hon stod där och gick på honom istället för att göra en ny anridning, och varje gång han tog ett steg tillbaka fick hon ett stopp, tyvärr! Hon vägrade alltså ut sig!
En lärdom rikare! Dribbel har nämligen aldrig vägrat i terrängen tidigare så självklart kanske man inte vet hur man ska rida då! Det kan inte gå bra jämt, och hon tog det väldigt bra! Någon gång måste det faktiskt gå dåligt oxå ;)


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback