Jobbigt

Kan berätta att jag har haft det jobbigt på andra sätt som påverkats av mitt TWAR. 
 
Det första är vad min läkare berättade sist när jag var där. Min läkare är ganska insatt i sjukdomen ME (Myalgisk Encefalomyelit) eller kronisk trötthetssyndrom. Hade inte Gotahälsan valt att ta in TWAR specialisten Gunnar Sandberg hade jag nu blivit diagnoserad med just ME.
Detta hade inneburit att jag hade blivit sjukpensionär på deltid/heltid på grund av min trötthet. Bara tanken av att vara 20 år gammal och älska att jobba och då bli sjukpenisonär är bara sjukt! 
Jag är väldigt glad att jag för det första fick komma till Gota via företaget och sedan att de tog dit Gunnar!
 
Det andra som är jobbigt är att FK är nära att utförsäkra mig. De har inte underlag för att TWAR ska hålla på så här länge (vilket är helt normalt). Det har bråkat något fruktansvärt och nu har jag inget val utan måste jobba hur jag än mår. 
Skulle jag bli sämre igen vet jag inte vad som skulle hända. 
Min tanke är om jag inte hade kommit till Gota utan fortfarande hade varit på vårdcentralen. Då hade jag troligtvis varit sängliggandes och utförsäkrad. Fy fan!
 
Igår var första dagen jag jobbade 100%. Det funkade bra, dock inte lika bra idag. Jag har varit fruktansvärt trött, frustit och haft ont i halsen. Kroppen kändes som om jag hade sprungit flera mil och man får känslan av att den är gjort av spagetti. Hela ansiktet bara hänger och ögonen håller sig knappt öppna. Hoppas att detta släpper snart! Måste jobba, har inget val..
 
Hoppas att allt är bra med er! 
Kram Emma

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback